Fotoalbum

 

Warm Up - Falkenberg

Hela warm up:en finns under ovanstående länk. Tempovariationerna kan vara höga under warm up:en då vissa känner på något nytt spår och ibland slår av osv.

Blandade bilder

Klicka på länken för att se lite blandade bilder.

Onboardfilm

Nedan finns filmer filmade från motorcykeln under färd och de ger en liten hum av hur det känns att köra en 125 racer.

Kinnekulle

Kinnekulle är en rolig bana med få raka partier, utan det svänger hela tiden. Asfalten är för övrigt ganska gropig.

 

Anderstorp

Anderstorp, Sveriges enda GP-bana, dvs den är längre än 4 km. Mycket intressanta velodromkurvor som är unika för Anderstorp och rakan är rejält lång. Under fredagsträningen kom jag upp i toppfarten 213 km/h! Inte dåligt med en 125:a. 250GP-cyklar kan även ses, prestandan på rakorna är avsevärt högre men i kurvorna får de det jobbigt mot 125GP-cyklarna.

 

 

 

Falkenberg

Falkenberg är en rolig bana, filmen nedan är filmad från min Yamaha. Notera att man går in i högfartshögern utan att slå av på gasen. I princip kör man hela baksidan under acceleration, man håller full gas från att man lämnar krönet, genom hal-vänstern (i och med att det mest är högersvängar kan den vänstra däcksidan bli "kall", därav namnet, men det är inget att bry sig om och det är bara att stämpla), full gas i högern och sen fortsätter man hålla i rullen genom högfartarn och håller i tills man bromsar mellan 100 och 50 m märkena. (hoppas jag skall kunna lägga in lite nyare film under säsongen)